Att brygga konstrelationer. Har med Allan Greve initierat och administrerar ett forum för konst i Västerbotten med målsättningen att brygga relationer mellan konstnärer och konstintresserade.

Konstvästerbotten Forum

Konstvästerbotten är ett forum för konstnärer och konstintresserade i Västerbotten. Det är platsen för dig som är intresserad i konst och samtidigt vill möta andra med samma intresse. Länk till gruppen:
Konst - Västerbotten
Konstvästerbotten skapar sociala evenemang där det visas och delas konst i alla former och ger dig möjligheten att möta andra som delar intresset. Vi jobbar efter att skapa evenemang där konstnärer visar och berättar - i en social och avslappnande atmosfär tillsammans med dig.
Facegruppen Konst - Västerbotten är ett gemensamt forum och en mötesplats för information om träffar, evenemang och utställningar i vårt län.
Få information om vad som händer i västerbottens konstmiljö. Gå med i gruppen och dela med dig information om konst i Västerbotten!

Konstvästerbotten - Galleri
I lokalen hålls utställningar inom konst, hantverk och skulptur från Västerbotten.

 

Konstvästerbotten grupp och galleri har initierats och administreras med Allan Greve och uppdateras av gruppens medlemmar.

  • w-facebook
  • w-flickr

DAVID
JÄDE​

I ANNAT
LJUS